For å effektivisere og kvalitetssikre den årlige vannmåleravlesingen, tar Østre Toten kommune i bruk SMS-varsling.

Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg skal dele ut trafikksikkerhetsprisen 2018.

Det gjennomføres skriftlig norskprøve ved Læringssenteret 29.11. og muntlig norskprøve 3.12.

Rådmannens forslag til handlingsprogram for 2019 - 2022 er basert på vedtaket om strategiske prioriteringer i kommunestyret 20. juni 2018 hvor målene i kommuneplanen er innarbeidet.

I disse dager starter årets vaksinering mot sesonginfluensa for personer i risikogruppene ved legekontorene og helseinstitusjonene i Østre Toten.

Nå kan du nominere årets kulturpris, eller søke om kulturstipend for ungdom.

Velkommen til foreldreforberedende kurs.

En ny stor matfest i Østre Toten kommune, skal arrangeres for første gang 25. august 2018, på Lena. Den har fått navnet «Helt på jordet». Bak matfesten står Mat fra Toten, Østre Toten kommune, bondelag, bygdeungdomslag og bygdekvinnelag, og handelsstanden på Lena - og er et arrangement for hele familien.

EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), ble norsk lov fra og med 20. juli i år.

Fant du det du lette etter?