Nå kan du nominere årets kulturpris, eller søke om kulturstipend for ungdom.

Velkommen til foreldreforberedende kurs.

I september får 1300 utvalgte i Østre Toten kommune tildelt et spørreskjema fra Østlandsforskning. Skjema blir levert på døra, og tema i undersøkelsen er helse og trivsel. Vi oppfordrer alle utvalgte til å delta.

Meld deg på Stor-Oslo Nords konferanse om Gjøvikbanen og Riksveg 4 den 15. november i Nittedal, Kulturverket Flammen (08.30-15.00).

Gjelder perioden 1. – 5. oktober.

En ny stor matfest i Østre Toten kommune, skal arrangeres for første gang 25. august 2018, på Lena. Den har fått navnet «Helt på jordet». Bak matfesten står Mat fra Toten, Østre Toten kommune, bondelag, bygdeungdomslag og bygdekvinnelag, og handelsstanden på Lena - og er et arrangement for hele familien.

EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), ble norsk lov fra og med 20. juli i år.

Fra og med tirsdag 10. juli klokken 12 er det på nytt fattet vedtak om totalforbud mot å gjøre opp ild i eller i nærhet av skog og utmark i hele Østre Toten kommune. Forbudet gjelder alle former for brenning og grilling. Tilrettelagte bålplasser kan heller ikke benyttes. Forbudet gjelder inntil vedtaket blir opphevet.

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2018.

Fant du det du lette etter?