Kommunen følger med på flomutviklingen i Mjøsa.

For perioden 25.  – 29. juni og perioden 1. – 10. august

Tilskudd til etablering eller utbedring/tilpasning av bolig, kan søkes i Østre Toten kommune.

Etter at vi innførte nytt sentralbord har det oppstått en del utfordringer.

Motta post fra Østre Toten kommune i Digipost eller e-Boks.

Nå kan du gå inn på http://labo.byggefilm.no/ og følge med på byggingen av vårt nye helse- og omsorgssenter. Hver dag legges det ut et nytt bilde.

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann.

I år arrangeres folkehelsedager i Østre Toten kommune for andre gang! Dette går av stabelen i tidsrommet 2.–16.juni med start på Skreia lørdag 2.juni og slutt på Lena lørdag 16.juni.

Fra torsdag 5. april innføres aksellastrestriksjoner på kommunale veger i Østre Toten. Restriksjonene gjelder inntil disse oppheves ved ny annonsering.

Fant du det du lette etter?