Koronautbruddet

Her finner du oppdatert informasjon og tiltak om koronautbruddet i Østre Toten kommune.

Mistenker du at du er smittet med covid-19?

Ta kontakt med din fastlege (dagtid) eller legevakt (kveld og helg) på telefonnummer 116 117. Blir du akutt syk, ring 113.

HUSK: Det viktigste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å være
nøye med håndhygienen, host i papir eller albukroken og ikke ta deg i ansiktet!

Fra og med tirsdag 2. juni åpnes servicetorget igjen med fire timer hver dag. Alle møter skal være avtalt på forhånd. NAV Østre Toten har nye åpningstider.

Det er stor sannsynlighet for vårflom i Mjøsa.

På grunn av situasjonen knyttet til koronautbruddet blir det store endringer for årets folkehelsedager.

Områdereguleringsplan for Kapp Melkefabrikk.

Årets Sykle til jobben-kampanje starter tirsdag 19. mai.

Offentlig høring av endringsforslag.

Planen omfatter eiendommen til Kapp Bil og Karroseriverksted med tilgrensende areal, i nærområdet til Kapp melkefabrikk. Det skal legges til rette for 14 nye parkeringsplasser på arealet mellom Kveldsrovegen og Fabrikkvegen.

Det ønskes innspill til planarbeidet. Innspill skal sendes til Feste Kapp AS innen 6. juni.

Planarbeidet ser du her. Og innspill sender du inn her.

Helsestasjon for ungdom gjenåpner torsdag 7. mai klokka 15 til 17 med helsesykepleier og lege til stede.

Det har vært stor pågang på utleie av sykkel i 14 dager for 100 kroner, og det er ikke lenger mulig å melde seg på da alle leieperiodene er fylt opp fra mai til og med september.