Informasjon om datainnbruddet og koronasituasjonen

På grunn av dataangrepet mot kommunens datasystemer er møteportalen nede. Til møteportalen er oppe igjen, finner du oversikt over politiske møter og sakspapirer i denne artikkelen.

Sommeren 2021 vil NIBIO gjennomføre kartlegging av humler og hekkende fugler i kulturlandskapet i Østre Toten. Dette kan gjøre at det observeres personer i jordbrukslandskapet særlig i perioden sent i mai og tidlig i juni.

Pandemien vil prege feiringen av Norges nasjonaldag også i år.

Høring av planprogram og oppstart av planarbeid.

Østre Toten kommune vil jobbe aktivt for å etablere en bedre dialog med både profesjonelle og private utbyggere. Bakgrunnen er en rapport som tar for seg samarbeidet mellom kommunen og utbyggere.

Rask psykisk helsehjelp tilbyr kurs i kognitiv terapi for innbyggere i Østre Toten kommune som er over 16 år.

Status pr 23. februar 2021: Mange i Vestvegen/Lund-området har nå bestilt fibertilknytning, men det er fortsatt åpent for at flere tegner avtale.