Brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall

I kommunestyret 4. april 2013 ble det vedtatt å åpne for brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall fra og med 15. mars til 31. mai. Brenning på lørdager, søndager og offentlige fridager er ikke tillatt. Det er forbudt å brenne etter klokka 19.00. Les mer her!

Østre Toten kommune som arbeidsplass

Østre Toten kommune har nærmere 1300 ansatte. Dyktige medarbeidere i et godt arbeidsmiljø er vår viktigste ressurs.

Vi kan tilby utfordrende og meningsfulle arbeidsoppgaver innenfor et stort spekter av fagområder. Våre hovedoppgaver er tjenestetilbud innen helse og omsorg, sosiale tjenester, barnehage og skole, kultur og fritid, næring og miljø og tekniske tjenester.

Vi skal kjennetegnes ved å samarbeide godt og vise respekt for brukere, kolleger, innbyggere og eksterne samarbeidspartnere. Vi skal ta faglig sosialt initiativ slik at det skjer nyskapning og utvikling.

Dyktige medarbeidere i et godt arbeidsmiljø er vår viktigste ressurs for å kunne nå våre mål. Det er derfor viktig for oss at våre medarbeidere trives i sin daglige jobb, har trygge og ordnede rammer rundt seg og har muligheter for personlig og faglig utvikling.

Visjon

Livskvalitet ved Mjøsa

Verdier

• Nytenking
  • Kvalitet
  • Respekt
Fant du det du lette etter?