Østre Toten kommune

Koronautbruddet

Her finner du oppdatert informasjon og tiltak om koronautbruddet i Østre Toten kommune.

Mistenker du at du er smittet med covid-19?

Ta kontakt med din fastlege (dagtid) eller legevakt (kveld og helg) på telefonnummer 116 117. Blir du akutt syk, ring 113.

 

HUSK: Det viktigste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å være
nøye med håndhygienen, host i papir eller albukroken og ikke ta deg i ansiktet!

Skiløyper

Skiløypenettet i Østre Toten kommune blir driftet av lag og foreninger. Maskiner og scootere blir kjørt av frivillige med driftstøtte fra kommunen.

Ved snørike vintre dekker følgende idrettslag opp sitt nærområde i kulturlandskapet: Østre Toten skilag, Kolbu idrettslag, IL Kolbukameratene, Lensbygda sportsklubb, Toppen IL og Viken skiklubb. Lysløyper finnes i Karidalen, Øvre og nedre Kolbu, Lensbygda, Skreien og Totenvika. I tillegg kommer private løypelag som kjører i sitt område. Mer opplysninger finner du på klubbenes hjemmesider.

Totenåsen dekkes i hovedsak av Totenåsløyper (lodd 3 og 4)Kolbukameratene(lodd 2) og Viken skiklubb(lodd 5).  Lensbygda SK og Toppen IL har også løyper med tilknytting til Totenåsen. Det er løypetilbud til begge stilarter, klassisk og skøyting. 

Følg med på løypekjøring 

De fleste maskinene har installert  GPS sender, slik at det er mulig å følge løypekjøringen på skisporet.no. Dette gir da informasjon om når og hvor det er kjørt løyper, samt et godt kart over skiløypene.

På nettsiden til Oslo skiforening er turene på Totenåsen beskrevet både sommer og vinter.

Per Einar Starum
Idrettskonsulent
E-post
Telefon 976 83 311
Mobil 976 83 311