Brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall

I kommunestyret 4. april 2013 ble det vedtatt å åpne for brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall fra og med 15. mars til 31. mai. Brenning på lørdager, søndager og offentlige fridager er ikke tillatt. Det er forbudt å brenne etter klokka 19.00. Les mer her!

KOM - kultur, opplevelser og mat

KOM-prosjektet er et samabeid mellom kultur og næringsavdelingen i Østre Toten, med næringsrådgiver Stine Røen som prosjektleder. Målsettingen er vekst for næringsaktører innen kultur, opplevelser og mat.

Prosjektet har hatt flere samlinger hvor nettverksbygging, kompetanseheving og erfaringsdeling, produktutvikling og profilering har hatt fokus. Kontakt oss om du vil stå på mailinglista over de som mottar informasjon og invitasjoner til samllinger!

Stine Røen
Rådgiver
Kjersti Marie Krageberg
Fant du det du lette etter?