Østre Toten kommune

Brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall

I kommunestyret 4. april 2013 ble det vedtatt å åpne for brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall fra og med 15. mars til 31. mai. Brenning på lørdager, søndager og offentlige fridager er ikke tillatt. Det er forbudt å brenne etter klokka 19.00. Les mer her!

Helt på jordet

En ny stor matfest i Østre Toten kommune, skal arrangeres for første gang 25. august 2018, på Lena. Den har fått navnet «Helt på jordet».

Bak matfesten står Mat fra Toten, Østre Toten kommune, bondelag, bygdeungdomslag og bygdekvinnelag, og handelsstanden på Lena - og er et arrangement for hele familien.

Her blir det fokus på matprodusenten som den store helten, på lokal og kortreist mat, matglede og gode matopplevelser med rot i grønnsakskommunen Østre Toten og regionens kulturhistoriske mat- og drikketradisjoner.

Utstiller med bodplass?
Under Helt på jordet skal vi lage et stort matmarked som bugner og viser frem alt det regionen har å by på, i Lena sentrum. Meld deg på som utstiller her.

Vi stiller med fine boder og infrastruktur!

Gulrotdyrkekonkurranse
barnehager i Gjøvik, Østre og Vestre Toten kommuner med invitasjon om å delta i konkurranse for å dyrke den største, den retteste og rareste gulrota! Kåringa skjer på «Helt på jordet» 25. august. Gulrøttene vil også bli servert på "Barnas restaurant".

Se facebooksiden for løpende oppdatert informasjo om program og aktiviteter

Østre Toten hedrer landbruket med egen festival, OA 29.04.18 (+ artikkel)

Klikk for stort bilde

Stine Røen
Rådgiver
E-post
Telefon 414 32 678
Mobil 414 32 678
Kjersti Marie Krageberg
Leder
E-post
Telefon 992 33 331
Mobil 992 33 331
Fant du det du lette etter?