Østre Toten kommune

Brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall

I kommunestyret 4. april 2013 ble det vedtatt å åpne for brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall fra og med 15. mars til 31. mai. Brenning på lørdager, søndager og offentlige fridager er ikke tillatt. Det er forbudt å brenne etter klokka 19.00. Les mer her!

Kapp Melkefabrikk

Kapp Melkefabrikk og området rundt har lang historie, men er i dag resutaurert og i bruk som kulturlokaler. Her holder Mjøsmuseet  til med Mjøsas ark som en av attraksjonene. Kulturskolen Mjølkefabrikken har også sitt hjem her, og det er kulturskolen som drifter kulturlokalene i huset bl.a. Kokeriet og foajeen.

I tillegg til å romme mye kulturaktivitet består området rundt også av mange næringsaktører. Lokalene i næringshagen og Østre Toten eiendomsselskap er kjente aktører. Kapp Båtforening holder til i området ned mot Mjøsa. Urbane Totninger spiller på festivalområdet hele sommeren. Friskus IL driver med tøffe vannaktiviteter for små og store, redningsselskapet har sommerskole, og Skibladner har anløp her. Området er en viktig tur og rekreasjonsdestinasjon, med kort avstand til Peder Balke-senteret. 

Her finner du informasjon om leie av kulturlokalene

Kjersti Marie Krageberg
Leder
E-post
Telefon 992 33 331
Mobil 992 33 331
Fant du det du lette etter?