Østre Toten kommune

FORTSATT anbefaling om å koke vannet

Nå (lørdag 29. februar) har vi fått svar fra MjøsLab på vannprøven fra i går, og den viser forekomster av bakterier. Vi leverer ny prøve i dag og i morgen. Vann- og avløpsenheten anbefaler at vann som brukes til drikke og matlaging kokes. Drikkevannet kan være forurenset. Se mer her!

Kapp Melkefabrikk

Kapp Melkefabrikk og området rundt har lang historie, men er i dag resutaurert og i bruk som kulturlokaler. Her holder Mjøsmuseet  til med Mjøsas ark som en av attraksjonene. Kulturskolen Mjølkefabrikken har også sitt hjem her, og det er kulturskolen som drifter kulturlokalene i huset bl.a. Kokeriet og foajeen.

I tillegg til å romme mye kulturaktivitet består området rundt også av mange næringsaktører. Lokalene i næringshagen og Østre Toten eiendomsselskap er kjente aktører. Kapp Båtforening holder til i området ned mot Mjøsa. Urbane Totninger spiller på festivalområdet hele sommeren. Friskus IL driver med tøffe vannaktiviteter for små og store, redningsselskapet har sommerskole, og Skibladner har anløp her. Området er en viktig tur og rekreasjonsdestinasjon, med kort avstand til Peder Balke-senteret. 

Her finner du informasjon om leie av kulturlokalene

Kjersti Marie Krageberg
Leder
E-post
Telefon 992 33 331
Mobil 992 33 331