Østre Toten kommune

FORTSATT anbefaling om å koke vannet

Nå (lørdag 29. februar) har vi fått svar fra MjøsLab på vannprøven fra i går, og den viser forekomster av bakterier. Vi leverer ny prøve i dag og i morgen. Vann- og avløpsenheten anbefaler at vann som brukes til drikke og matlaging kokes. Drikkevannet kan være forurenset. Se mer her!

UKM

Ung kultur møtes (UKM) er den største årlige visningen av ungdomskultur i vår region.

Hva er UKM? 

UKM er en arena hvor ungdom mellom 13 – 19 år kan melde seg på for sammen med profesjonelle lyd- og lysfolk lage en sceneforestilling og en utstilling.

UKM gir ungdom anledning til å utfolde seg kreativt, treffe likesinnede og vise andre hva de holder på med. Gjøvik, Vestre og Østre Toten kommuner har et samarbeid om den regionale UKM mønstringen. Mønstringsstedet rullerer. Mønstringen er åpen for alle kulturuttrykk.

For mer informasjon se UKM sin egen nettside. 

Tre nivåer

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring.
Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.
Fra hvert fylke blir det sendt deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim i mai.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

 

Kari Kveine
Konsulent
E-post
Telefon 970 20 488
Mobil 970 20 488