Du er her: Forsiden / Hjelp

Slik bruker du vår hjemmeside

Nettleser:

Nettsidene fungerer med alle moderne nettlesere, og har støtte for tilgjengelighetskriterier fra Difi.

Søk:

På forsiden er det to søkefelt der du kan søke med stikkord etter det du leter etter. Søkefeltet ligger også i toppen på hver underside.

RSS-logoAbonnementtjeneste:

Prøv vår RSS-tjeneste, som du finner øverst på hver side. Den henter til enhver tid ut RSS fra den siden du står på.

PDF-dok.logoPDF-dokumenter:

På våre sider ligger det mange PDF-dokumenter. For å laste ned dokumentene må du installere en PDF-leser på din datamaskin: Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.

Skulle du fortsatt ha problemer med å åpne PDF-dokumenter, så høyreklikk på dokument-linken og velg "Lagre mål som". Da kan du lagre dokumentet på skrivebordet ditt, og deretter åpne det.

Kart

Kommunens webkart
Web-kartet kan startes i to versjoner. Den beste visningen krever installering av Adobe SVG Viewer ved første oppstart. Adobe SVG Viewer er en komponent som installeres på din PC, og som brukes av nettleseren for å vise kartet. Adobe SVG Viewer kan lastes ned via en av linkene under.

Automatisk nedlasting av Adobe SVG Viewer

Manuell nedlasting av Adobe SVG Viewer

Husk at du må ha administrative rettigheter på din PC for kunne installere Adobe SVG Viewer. Vi anbefaler at du bruker Internett Explorer 6.0 eller nyere med SVG plugin installert. Skjermoppløsningen bør være 1024*768 eller høyere. Det er mulig å vise kartet uten Adobe SVG-viewer, men da med redusert funksjonalitet.

Innsyn:

Under siden Postlister finner du inngående og utgående journalført post.

Politiske møter:

Under siden Politiske møter finner du møtekalender med oversikt over nært forestående møter, en kvartalsvis møteplan og oversikt over råd og utvalg i kommunen.

Ta kontakt!

Se vår Kontakt oss-side.

Merk!

Du kan også bruke skjemaet nedenfor og sende melding til webredaktøren hvis det er noe du lurer på i forbindelse med bruken av vår hjemmeside.

( Skriv ut Skriv ut