16.2.21: Fakturering for barnehageplass

Grunnet dataangrepet i januar fikk vi ikke fakturert ut barnehage som normalt for januar, som opprinnelig ville hatt forfall 15. februar.

Fakturaene som gjelder for januar, vil nå bli fakturert denne måneden med forfall 15.03.

Siden kommunen praktiserer etterskuddsbetaling, vil vi nå oppleve at fakturaene vil gjelde for to måneder tilbake frem til 15.08.

Dette innebærer at vi vil ta i bruk august måned som siste betalingsmåned for inneværende barnehageår, og ikke juli som normalt er vanlig praksis.

Dette gjør vi for å unngå at det vil bli dobbeltfaktura for en måned. Betalingsløsninger som avtalegiro- og e-faktura vil ikke bli berørt og vil gå som normalt.

Hvis noen har spørsmål rundt fakturering, kan de ta kontakt med innfordringsavdelingen på e-post: innfordring@ostre-toten.kommune.no.