Østre Toten kommune

Grunnet dataangrepet i januar fikk vi ikke fakturert ut barnehage som normalt for januar, som opprinnelig ville hatt forfall 15. februar.

Ny digital infrastruktur begynner å komme på plass etter datainnbruddet i kommunen natt til lørdag 9. januar.

På grunn av stor arbeidsmengde og manglende fagsystem for behandling av saker på en effektiv måte er byggesak nødt til å gå tilbake til de gamle åpningstidene. Det vil si at byggesak er tilgjengelig på telefon tirsdager og torsdager mellom klokka 09.00-14.00.

Alle besøk skal avtales på forhånd.

Grunnet dataangrepet på Østre Toten kommunes datasystemer i begynnelsen av januar, har vårt saksbehandlersystem blitt satt ut av drift. Det er uvisst når dette vil være på plass igjen.

På grunn av dataangrepet natt til lørdag 9. januar er fagsystemet for behandling av inngående fakturaer for tiden ikke tilgjengelig.

På grunn av dataangrepet natt til lørdag 9. januar vil vi ikke rekke å skrive ut eiendomsskatt innen den ordinære fristen, som er 1. mars.

På grunn av dataangrepet natt til lørdag 9. januar blir nesten all fakturering fra kommunen utført på et senere tidspunkt enn planlagt.

Etter dataangrepet kommunen ble utsatt for natt til lørdag 9. januar, nås vi nå kun på telefon: 904 70 321. Les mer om Rask Psykisk Helsehjelp.