Brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall

I kommunestyret 4. april 2013 ble det vedtatt å åpne for brenning av halm, rydningsvirke, bråte og hageavfall fra og med 15. mars til 31. mai. Brenning på lørdager, søndager og offentlige fridager er ikke tillatt. Det er forbudt å brenne etter klokka 19.00. Les mer her!

Tilskudd til etablering i bolig samt til utbedring/tilpasning av bolig

Tilskudd til etablering, utbedring og tilpasning av bolig, kan søkes i Østre Toten kommune.

Søknad må leveres elektronisk på www.husbanken.no. Frist for dette er 04.05.2019. Dersom du trenger bistand til å søke elektronisk, kan du ta kontakt med infotorget på Rådhuset for å bli henvist til saksbehandler for veiledning.

Du finner informasjon om tilskudd på hjemmesidene til Østre Toten kommune www.ostre-toten.kommune.no og på www.husbanken.no.

Fant du det du lette etter?