Psykisk helse - lokale arrangementer

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 2020, blir det ulike arrangementer hos oss også - alt ut fra hensynet til smittevernet.

Tirsdag 6. oktober kommer Vilde Bratland Hansen og Odd Werner Hansen på biblioteket på rådhuset. De skal holde foredrag om deres liv og boken de har skrevet sammen «Pappas hemmelighet».

Torsdag 8. oktober skal vi ha et arrangement på biblioteket vi har kalt Sofaprat. Her skal Vilde og Odd Werner delta, sammen med Bror Helgestad og Bjørn Slåtsveen. Sofapraten ledes av Sandra Jerstad, som jobber i Psykisk helse- og rustjeneste.

Disse to arrangementene begynner klokka 19, og kan ha 30 deltakere som er til stede. Påmelding til Sandra (900 82 995) eller Renate (957 35 400). Begge arrangementene streames direkte via kommunens Facebook-side.

På fredag skal dagen markeres utenfor Rådhustorget på dagtid. Siden det er endring av tidspunktet for høstferien, som i år er i uke 41, flyttes markeringen som skal være på Lena- og Valle videregående skole til uke 42.

Gå til hjemmesiden til Verdensdagen for psykisk helse