Koronautbruddet

Her finner du oppdatert informasjon og tiltak om koronautbruddet i Østre Toten kommune.

Mistenker du at du er smittet med covid-19?

Ta kontakt med din fastlege (dagtid) eller legevakt (kveld og helg) på telefonnummer 116 117. Blir du akutt syk, ring 113.

HUSK: Det viktigste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å være
nøye med håndhygienen, host i papir eller albukroken og ikke ta deg i ansiktet!

Orientering om folkehelsedager 2020

På grunn av situasjonen knyttet til koronautbruddet blir det store endringer for årets folkehelsedager.

Det blir dessverre ikke folkehelsedager 6. - 13. juni, som var utgangspunktet, men enkelte andre arrangement.

Gode lokalsamfunn og «Å høre heme enstann» er årets tema og skulle være bakgrunn for å gi innbyggerne i Østre Toten mulighet til å bli enda bedre kjent med bygda og lokalmiljøet, og hvilke muligheter, tilbud og nettverk som finnes her og som man kan bli inspirert til å delta i resten av året også.

Slik det har blitt nå så har mange kanskje nettopp funnet nye muligheter og sett nye ting i nærmiljøet sitt, som kan ha god betydning for oss som innbyggere framover.

Årets folkehelsedager vil gjennomføres med  disse arrangementene (PDF, 406 kB)