Statusoppdatering etter at Skreia avløpsrenseanlegg ble totalskadd av brann

Alle som har vann fra det kommunale vannverket har trygt drikkevann. Østre Toten kommune overvåker situasjonen nøye, og vil raskt informere om situasjonen skulle endre seg. Det tas ut hyppige prøver av råvann fra 200 meters dyp, og av drikkevannet ved vannverket på Kapp.  Les mer!

Månedlig fakturering

Fra og med 2. kvartal 2019 tilbyr vi månedlig fakturering for kommunale eiendomsavgifter for de som ønsker det.

Samtidig blir forfallsdato endret fra den 1. i måneden til den 20. Forfallsdato for kommunale eiendomsavgifter første kvartal 2019 blir 20. mars.

Månedlige fakturaer skal vi sende ut digitalt (eFaktura, AvtaleGiro, digital postkasse, e-post eller Vipps). Vi oppfordrer imidlertid våre innbyggere å opprette eFaktura og/eller AvtaleGiro i sin nettbank.

Vi kan ta i mot ønske om månedlig fakturering nå. Send e-post til NellyKristin.Myklebust@ostre-toten.kommune.no, og skriv at du ønsker månedlig fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Oppgi navn på hjemmelshaver, og gårds- og bruksnummer på eiendommen.

Fant du det du lette etter?