Søknadsfrist for barnehageopptaket er 1. mars

Månedlig fakturering

Fra og med 2. kvartal 2019 tilbyr vi månedlig fakturering for kommunale eiendomsavgifter for de som ønsker det.

Samtidig blir forfallsdato endret fra den 1. i måneden til den 20. Forfallsdato for kommunale eiendomsavgifter første kvartal 2019 blir 20. mars.

Månedlige fakturaer skal vi sende ut digitalt (eFaktura, AvtaleGiro, digital postkasse, e-post eller Vipps). Vi oppfordrer imidlertid våre innbyggere å opprette eFaktura og/eller AvtaleGiro i sin nettbank.

Vi kan ta i mot ønske om månedlig fakturering nå. Send e-post til fakturering@ostre-toten.kommune.no, og skriv at du ønsker månedlig fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Oppgi navn på hjemmelshaver, og gårds- og bruksnummer på eiendommen.