Månedlig fakturering

Fra og med 2. kvartal 2019 tilbyr vi månedlig fakturering for kommunale eiendomsavgifter for de som ønsker det.

Samtidig blir forfallsdato endret fra den 1. i måneden til den 20. Forfallsdato for kommunale eiendomsavgifter første kvartal 2019 blir 20. mars.

Månedlige fakturaer skal vi sende ut digitalt (eFaktura, AvtaleGiro, digital postkasse, e-post eller Vipps). Vi oppfordrer imidlertid våre innbyggere å opprette eFaktura og/eller AvtaleGiro i sin nettbank.

Vi kan ta i mot ønske om månedlig fakturering nå. Send e-post til fakturering@ostre-toten.kommune.no, og skriv at du ønsker månedlig fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Oppgi navn på hjemmelshaver, og gårds- og bruksnummer på eiendommen.

Fant du det du lette etter?