Koronautbruddet

Her finner du oppdatert informasjon og tiltak om koronautbruddet i Østre Toten kommune.

Mistenker du at du er smittet med covid-19?

Ta kontakt med din fastlege (dagtid) eller legevakt (kveld og helg) på telefonnummer 116 117. Blir du akutt syk, ring 113.

HUSK: Det viktigste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å være
nøye med håndhygienen, host i papir eller albukroken og ikke ta deg i ansiktet!

Helsestasjon for ungdom gjenåpner

Helsestasjon for ungdom gjenåpner torsdag 7. mai klokka 15 til 17 med helsesykepleier og lege til stede.

Det vil være en kombinasjon av timebestilling og drop-in, for å overholde smittevernreglene.

Ring eller send SMS til 906 77 837 for timebestilling.

Døra på rådhuset er låst. Ring eller send SMS til telefon nummer 906 77 837 når du står utenfor, så kommer vi og slipper deg inn.

Du må påregne å vente litt utenfor. Vi kan ikke ha mange på venterommet samtidig.

Dersom du har luftveissymptomer eller er syk, kan du ikke komme inn på helsestasjonen.