Koronautbruddet

Her finner du oppdatert informasjon og tiltak om koronautbruddet i Østre Toten kommune.

Mistenker du at du er smittet med covid-19?

Ta kontakt med din fastlege (dagtid) eller legevakt (kveld og helg) på telefonnummer 116 117. Blir du akutt syk, ring 113.

HUSK: Det viktigste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å være
nøye med håndhygienen, host i papir eller albukroken og ikke ta deg i ansiktet!

Gjenåpning av servicetorget

Fra og med tirsdag 2. juni åpnes servicetorget igjen med fire timer hver dag. Alle møter skal være avtalt på forhånd. NAV Østre Toten har nye åpningstider.

Åpningstider på servicetorget vil være klokka 10-14 alle ukedager.
Alle møter på rådhuset skal fortsatt være avtalt på forhånd.

NAV har åpent mandag, onsdag og fredag fra klokka 09-11 og treffes da på telefonnummer 405 56 747. Henvendelser utenfor disse tidsrommene må skje på telefon til 55 55 33 33. Eller bruk NAVs sider på Internett: www.nav.no.

Biblioteket har nå åpent mandag klokka 12 - 19, tirsdag - fredag klokka 10 - 15.

Vi minner om at ingen syke må møte opp på rådhuset, husk å vaske hender før dere kommer og hold avstand til andre.