Du er her: Forsiden / Aktuelt
Grus

Kaster grus for én million i året

I snitt kaster hver innbygger 3,6 kilo grus i matavfallet hvert år. Det koster for både renovasjonsselskapene og innbyggerne.

Barn tegner

Ferietilbud i SFO - vinterferien 2018

Perioden 26.februar  – 2.mars

Hjemmetjenesten - ny organisering

Ambulerende hjemmetjeneste - ny organisering

​Mandag 8. januar 2018 vil ambulerende hjemmetjeneste bli organisert på en ny måte.

Fra venstre: prosjektleder Benedikte Narum Jenssen, DNBs Inge Kjetil Grini, og kultursjef Kjersti Krageberg

Julegave til «Flere farger Toten»

Sparebankstiftelsen DNB har gitt 200.000,- kroner til samarbeidsprosjektet  «Flere farger Toten».

Østre Toten kommunes kommunevåpen med tekst offentlig ettersyn

Handlingsprogram 2018-2021

Handlingsprogram 2018-2021, økonomiplan 2018-2021 og budsjett 2018 er lagt ut for offentlig ettersyn i perioden 29.11.17 til 13.12.17.

Illustrasjon

Ny velferd 2040 er vedtatt - hva nå?

Kommunestyret har vedtatt utviklingen av helse- og omsorgstjenestene i Østre Toten fram mot 2040.

Byggestart Labo

Gravearbeidene starter

Anleggsmaskiner begynner å innta Labo-tomta, klare til å starte arbeidet med nytt helse- og omsorgssenter.

Østre Toten kommunes kommunevåpen, kalkulator, kulepenn

Budsjett 2018

Administrasjonen har lagt fram forslag til budsjett overfor politikerme.

Skole

Skoletilhørighet - nærskoleprinsippet

De gamle skolekretsene er ikke førende for hva som er nærskolen for det enkelte barn i vår kommune. Opplæringslovens bestemmelser om nærskole gjelder.