Østre Toten har svært variert natur og landskap, som strekker seg fra Mjøsa via bygda til Totenåsen på 700-800 meter over havet.

Tett nok ved og langt nok unna

Med sine i underkant 15.000 innbyggere ligger Østre Toten sentralt plassert på vestsiden av Mjøsa, langs fylkesveg 33 mellom Minnesund og Gjøvik.

Østre Toten har svært variert natur og landskap, som strekker seg fra Mjøsa via bygda til Totenåsen på 700-800 meter over havet. Kommunesenteret er Lena - en aktiv og pulserende bygdeby med et bredt skolemiljø og et variert handels- og servicetilbud. Her er også hovedbibliotek og studiesenter, som arena for læring og kompetanseutvikling. Øvrige tettsteder er Skreia, Kapp og Kolbu.

Østre Toten kan by på et særdeles godt kultur- og fritidstilbud. Nye og varierte botilbud er hele tiden under utvikling. Dersom du ønsker å bo i landlige omgivelser med gode forutsetninger for høg livskvalitet, ha kort avstand til bymessige strøk og et variert tilfang av interessante arbeidsplasser, bør Østre Toten være et spennende alternativ for deg.

( Skriv ut Skriv ut