Du er her: Forsiden
Folkehelsedager

Folkehelsedager

I år arrangeres det for første gang folkehelsedager i Østre Toten kommune, i perioden 03.06.2017 til 17.06.2017.

Folkehelsedagene skal bidra til å sette ekstra fokus på folkehelse og synliggjøre de gode tilbudene og aktivitetene som finnes rundt omkring i kommunen.

Folkehelsedagene skal brukes til å markere og sette fokus på hvor viktig det er med god folkehelse i samfunnet. I dette ligger det også at hver enkelt av oss har ansvar for egen helse og hvordan vi tar vare på helsa vår – året rundt.

Program for folkehelsedager  

Ønsker samarbeid med lag og foreninger

I Østre Toten er det mange lag, foreninger og ildsjeler, og folkehelsedagene er en fin anledning til å løfte fram de mange flotte aktiviteter som allerede foregår. I tillegg kan det være noen som har lyst til å markere dagene med et spesielt arrangement. Mulighetene er mange.

Vi ønsker samarbeid med lag og foreninger og har derfor sendt ut invitasjon der vi ønsker at de blir med oss og markerer folkehelsedagene gjennom å lage gode folkehelseaktiviteter og arrangement disse dagene.

Har dere en god ide til aktivitet eller arrangement – kontakt oss!

Gjennom dette samarbeidet håper vi å få til flotte og engasjerende helsefremmende aktiviteter som passer alle uansett utgangspunkt. Aktiviteter som gir glede og trivsel har en helsefremmende gevinst.

Nærmere program for folkehelsedagene kommer!

Kontaktinformasjon

Kontaktinfo: Siri Hvamstad

Epost: Frisklivssentralen@ostre-toten.kommune.no

 

( Skriv ut Skriv ut