Du er her: Forsiden / Aktuelt
Byggestart Labo

Gravearbeidene starter

Anleggsmaskiner begynner å innta Labo-tomta, klare til å starte arbeidet med nytt helse- og omsorgssenter.

Bilde av Jens Olai Jensen og Johan Castberg

Invitasjon til boklansering «Et brennende hjerte»

Boka om Johan Castberg "Et brennende hjerte" lanseres på Skrivergarden Undesløs 23. november, med kåseri av forfatter Jens Olai Jensen. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

To barn leker.

Foreldreundersøkelse i barnehagene

Fra 1. november til 30. november gjennomfører barnehagene i Østre Toten foreldreundersøkelse.

Østre Toten kommunes kommunevåpen, kalkulator, kulepenn

Budsjett 2018

Administrasjonen har lagt fram forslag til budsjett overfor politikerme.

I hoppes att

Revyforestilling - I hoppes att

Østre toten kommune sin revygruppe inviterer til revy fredag den 24.11.2017 klokken 19.00 og den 25.11.2017 klokken 18.00

illustasjonsbilde av hender

Integreringstilskudd til lag og foreninger

Nyopprettet tilskuddsordning

Skole

Skoletilhørighet - nærskoleprinsippet

De gamle skolekretsene er ikke førende for hva som er nærskolen for det enkelte barn i vår kommune. Opplæringslovens bestemmelser om nærskole gjelder.

Plansje - mennesker utenfor helse- og omsorgssenteret

Bygging av nytt helse- og omsorgssenter

Etter evaluering av fire tilbydere er Backe Oppland AS innstilt som beste tilbyder i forhold til tildelingskriteriene. Når karenstiden er ute kan det bli inngått avtale med innstilte leverandør, og oppføringen av nye Labo kan starte.

Lastebil, søppeldunker, en mann

Horisont henter husholdningsavfallet

Innhentingen av husholdningsavfall vil fra 27. september bli foretatt av Horisont Renovasjon AS, som er et nyopprettet datterselskap av Horisont Miljøpark IKS.  Les mer på sidene til Horisont (tidligere GLT-Avfall).

Illustrasjonsbilde - hender

"Ny velferd 2040" ute til høring

​Strategisk plan for helse-, omsorgs- og velferdstjenestene i Østre Toten kommune 2018-2040, ”Ny velferd 2040”, er lagt ut til høring. Høringsfrist er 22. september. Se planforslaget i vår Planportal.