Teskjekjerringa julestri

Barneteater Teskjekjerringas julestri.
Kulturkontoret gjentar foregående års suksesser og inviterer Teskjekjerringa og mannen hennes til Østre Toten Kulturhus på Skreia søndag den 19. november.
Stykket er en familieforestilling, hvor vi inviteres inn i Alf Prøysens sjarmerende verden og forhåpentligvis kommer i julestemning med teskjekjerringa.
Hos Teskjekjerringa og gubben nærmer det seg igjen jul. Teskjekjerringa og gubben hennes tar det IKKE med ro, og det vaskes, og det høstes, og det synges og det mases.
Midt oppi all stria blir kjerringa rett som det er så lita som ei teskje. Komplikasjonene står i kø for både kjerringa og gubben, noe det er lett å forestille seg. Vår lokale Hans Espen Gihle innehar rollen som mannen til nevnte teskjekjerring.
Ta et skritt inn i denne hyggelige familieforestillingen, og få en musikalsk oppladning til jula, med musikken og historiene du kjenner så godt fra Alf Prøysens univers.
Forestillingen spilles på Østre Toten kulturhus, Skreia søndag 19.november kl. 17.00. Forestillingen varer ca. 50 min og billetter kan forhåndskjøpes på billettservice Voksne kr 200,- Barn under 16 år kr. 100,-

Arrangør: KULTURKONTORET
: Østre Toten kulturhus
Tid: sndag 19. november 17:00